fbpx
2 mei Nostalgische zaterdagavond en Oalerwetse Rock ’n roll

2 mei Nostalgische zaterdagavond en Oalerwetse Rock ’n roll

Zaterdagavond 2 mei… We kunnen er bijna niet op wachten! Wat een fantastische line-up staat er weer te wachten! Zowel in de feesttent als in de Mts. Feijen Piratentent wordt het weer één groot feest!

Oalerwetse Feesttent
Alleen maar live muziek uit de feesttent! Dat gaat op zaterdagavond 2 mei gebeuren bij Oalerwets Feesie. De avond is goed gevuld en er staan maar liefst drie bands geprogrammeert. Tussen de ombouw door is DJ Nick van PartyNL er om ervoor te zorgen dat er geen moment stilte in de tent is.

Vol Gas – Zaterdag 2 mei 16.45 uur – 19.45 uur
Ze komen uit de achterhoek en als de Jovink coverband zijn ze groot geworden. Deze jonge, toch al door de wol geverfde, artiesten zijn helemaal bezig uitoefenen van de boeren rock ’n roll muziek. De Achterhoekse formatie wil dan ook maar al te graag bij Oalerwets Feesie de klanken ten gehore komen brengen. ‘We wilt best kommen, moar allenig as de koelkaste vol met bier zit.’ Nou bent wij ook niet vies van een pilsje, dus dat was zo geregeld met de mannen. De mannen zijn op zaterdag 2 mei in de feesttent van Oalerwets Feesie te bewonderen en laten diverse platen van de Jovink formatie van weleer ten gehore brengen. Ook weten ze de nummers van Normaal natuurlijk veilloos na te spelen. Daarnaast hebben de mannen ook een uitgebreid eigen repertoire waar de heerlijke tarwesapjes van naar binnen glijden.

Kobus en de Rokkers – Zaterdag 2 mei 20.30 uur – 22.30 uur
Niet ver van het feestterrein van Oalerwets Feesie zijn regelmatig de knappende gitaren vanuit het oefenhok in Laaghalerveen te horen, ook met tegenwind. Dat kan niet missen, dat zijn de jongens van Kobus en de Rokkers. Al meer dan vijf jaar timmeren ze hard aan de weg als driemansformatie en worden er verschillende zalen en tentfeesten volledig plat gespeeld. Ook bij Oalerwets Feesie zijn ze weer van de partij. Met de nieuwste single ‘Het bier is nog niet dood’ laten de mannen wederom zien dat ze weten hoe ze een lekker potje rock ’n roll op het podium moeten zetten. Deze mannen weten van wanten en ze hebben niet beloofd dat ze het podium heel zullen laten voor een volgende artiest. We houden ons hart vast maar weten zeker dat ze een klasse show ten gehore zullen brengen waarbij de mensen niet meer stil kunnen blijven staan.

Bökkers – Zaterdag 2 mei 23.00 uur – 01.00 uur
De Sallandse formatie Bökkers is al menig maal bij Oalerwets Feesie geweest. Geen enkele keer is hetzelfde geweest. Met de nieuwe ‘bienoa doof ervaring’ toer in 2020 belooft het een groot, hard en ouderwets gezellig feestje te worden.  Waar andere bands alleen hun bleke, mensenschuwe gezichten laten zien tijdens hun jaarlijkse ZiggoDome-avondje, komt Bökkers gewoon dampend feestvieren bij Oalerwets Feesie. Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen, met honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top2000, shows in clubs als Paradiso, op de Zwarte Cross, op dorpsfeesten, in popzalen en in discotheken in het hele land. Overal worden nummers als Annie uut de Bochte, Jezus en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet luidkeels meegezongen. Het kan niet anders of ook op zaterdag 2 mei 2020 zet Bökkers de feesttent volledig op zijn kop! Wil je deze artiesten komen bewonderen in de feesttent van Oalerwets Feesie? Bestel dan je tickets online via deze link!

Mts. Feijen Piratentent
De mannen van de FIRMA Oalerwetse Piraatjes gaan er voor zorgen dat er geen moment onbenut blijft om een paar zwarte pannekoeken de ether en de feesttent in te slingeren. Daarnaast komen er nog een aantal topartiesten langs om ervoor te zorgen dat er een nog mooiere sfeer ontstaat in de Mts Feijen. Piratentent! Daar moet je bij zijn! Hieronder alle artiesten die komen optreden op zaerdagavond 2 mei

Mark Doldersum – Zaterdag 2 mei 22.00 uur – 22.30 uur
De zanger uit Assen timmert al jaren volop aan de weg en is een graag geziene gast op vele Nederlandstalige feesten en partijen. Met zijn recent uitgebrachte single ‘Er is geen haast meer’ laat Mark eens te meer zien wat zijn zangcapaciteiten zijn. Maar ook bracht hij de afgelopen twee jaar ‘Laat ons gaan dansen’ en ‘Vertel haar niet’ uit. Het eigen repertoire van Mark begint al vormen aan te nemen dat hij een volledige avond er mee zou kunnen vullen. De nuchtere Drent weet toch alle harten sneller te laten kloppen en zet menig maal de kroegen en feesttenten op de kop. Uiteraard is Mark ook iemand die het Nederlandstalige repertoire goed kent. Met zijn zang capaciteiten kan hij elk nummer zo zingen dat je de vraag stelt of niet de originele artiest op het podium staat. Op zaterdag 2 mei 2020 zal Mark in de Mts. Feijen Piratentent de harten sneller doen laten kloppen.

Erik van Klinken – Zaterdag 2 mei 22.45 uur – 23.15 uur
Een artiest die weet wat het publiek mooi vindt. Met eigen nummers en een eigen album ‘Lekker doodgewoon’ weet je precies wat je aan Erik hebt. Een nuchtere Drent die geliefd is door publiek en collega artiesten. Door alle dingen die het leven Erik en zijn familie hebben gebracht heeft hij veel levenslessen geleerd. Hij weet dat er na regen ook zonneschijn komt en dat hoor je terug in zijn muziek. Soms serieus, met een lach en een traan, maar vaak een groot feest er van proberen te maken want we moeten uit het leven halen wat er in zit. Met eigen nummers als ‘Stop die trein’, ‘Gewoon een lekker wijf’ en ‘Net als toen’ heeft Erik een breed aanbod van eigen muziek. Maar ook kan hij erg goed de nummers van andere mensen vertolken en weet hij als geen ander de Mts Feijen Piratentent op zaterdag 2 mei op de kop te zetten.

Dutch Boys – Zaterdag 2 mei 23.45 uur – 00.15 uur
Ze zijn terug! De mannen van The Dutch Boys! En hoe! Wie kent de bekende klanken van dit legendarische trio niet? Er zijn niet enkele hits op te noemen, maar zoveel! Wat te denken van nummers als ‘Boer Harms’,  ‘Ik hoal heur met mien brommer op’, ‘Amerika en Olde Pekela’, ‘Ik proat plat’, ‘Ik proat plat’,  ‘Stappen in Olde Pekela’ of ‘Geert, mien Belgisch peerd’. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, want deze mannen hebben nog al wat noten op de zang. Met enkele optredens per jaar komen The Dutch Boys nog op enkele plekken in het land en kunnen ze het niet laten op de bühne van de Mts. Feijen Piratentent bij Oalerwets Feesie over te slaan. De mannen staan garant voor een mooi stukje nostalgische Nederlandstalige muziek en weten de Mts. Feijen piratentent op zaterdag 2 mei vast en zeker weer helemaal los te krijgen met de nummers van weleer. Het is dan ook met trots dat wij deze Drentse mannen op het podium mogen verwelkomen en dan goat wie stappen bij Oalerwets Feesie! Wil je deze artiesten komen bewonderen in de Mts. Feijen Piratentent? Bestel dan je tickets online via deze link!

Onze partners