fbpx
22 februari: Oalerwets Veurverkoopie

22 februari: Oalerwets Veurverkoopie

De officiële start van de voorverkoop voor Oalerwets Feesie is al een ware traditie geworden, het Oalerwets Veurverkoopie. Ook voor het grootste feest ooit georganiseerd in de historie van Oalerwets Feesie op 1, 2 & 3 mei aanstaande is er weer een Veurverkoopie. Deze wordt gehouden in Café The Bridge in Bovensmilde. De avond start om 20:00 uur en PartyNL zal deze avond de vrolijke noot ten gehore laten brengen. Er is gratis entree en de minimum leeftijd is 16 jaar.

Feestavonden
Tijdens het Veurverkoopie kun je als eerste je kaarten halen voor de avondfeesten die op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei plaatsvinden. De kaarten kosten € 15,- per stuk in de voorverkoop. Wie komen er allemaal? Je kan meer lezen over alle artiesten op de muziekpagina, maar hieronder een opsomming van de line-up voor beide avonden!

Vrijdagavond 1 mei Zaterdagavond 2 mei
Outsiders The Dutch Boys
DJ Twin-Towers Bökkers
DJ THINGS Erik van Klinken
SmildegerRoet Kobus en de Rokkers
Oalerwetse Piraatjes Mark Doldersum
Feike van den Berg PartyNL

 

Camping en overdag
Nieuw dit jaar is de camping bij Oalerwets Feesie. En daar wil je bij zijn! Zo is er overdag naast de cross een volledig dagprogramma met altijd iets te doen in de feesttent, Mts. Feijen Piratentent, of het buitenpodium! Hieronder alvast een kleine opsomming van wat er allemaal te doen is deze dagen! En het programma wordt nog verder aangevuld met leuke en spannende acts, cultuur en entertainment! Overdag en zondagavond is er gratis entree! Iedereen is dus van harte welkom om dan mee te feesten.

Zaterdagmiddag 2 mei Zondagmiddag 3 mei Zondagavond 3 mei
12:00 – 20:00 uur 12:00 – 18:00 uur 18:00 – 22:00 uur
Martin Zemering Rondje regio artiesten José Wolters
De Stormvogels Clown Bennie Wouter de polkaman
Vol gas Vinyl competitie Martin Dams
Chris de Roo Kleurplatenwedstrijd Oalerwetse piraatjes
Kwalificatie formule 1* Race formule 1* Feike van den Berg
Clown Bennie Feike van den Berg
* Mits vergunning verleend * Mits vergunning verleend

Bij aankoop van een campingkaart heb je automatisch tickets voor de vrijdagavond en zaterdagavond inbegrepen. De campingtickets zijn alleen online te koop via de campingpagina van Oalerwets Feesie. Voor € 50,- ben je er het hele weekend bij, heb je ook direct voldaan aan het betalen van de toeristenbelasting (ja, echt waar!) en wordt je wakker midden in het rustgevende Drentse landschap tussen de koeien en net gezaaide en geplante gewassen.

Cross
Uiteraard is er ook een motorcross bij Oalerwets Feesie. Dat niet alleen, er is ook een officiële grasbaanrace met zitmaaiers. Daarom zijn er twee banen aangelegd en wordt er weer een fijne strijd geleverd om aan het einde van de dag op het bovenste treetje te mogen staan met een mooie bos bloemen en de smokken in ontvangst te mogen nemen. Wil je graag meedoen aan de motorcross, of weten wat de mogelijkheden zijn om deel te nemen? Kijk dan snel op de crosspagina van Oalerwets Feesie en schrijf je in!

Er is dus van alles te beleven bij Oalerwets Feesie op 1,2 & 3 mei 2020. Daar moet je wel bij zijn!

Onze partners