fbpx
Vrijdag 10 mei: Dance en goud van oud avond

Vrijdag 10 mei: Dance en goud van oud avond

Op vrijdagavond 10 mei vanaf 20:00 uur gaan voor het eerst de deuren van het festivalterrein van Oalerwets Feesie 2019 open. Eerder op de dag wordt er al begonnen met de uitzending via de radio door de Firma Oalerwetse Piraatjes vanuit de Maatschap Feijen Piratentent. De radio uitzending is live te volgen op 105.1FM. Zo kan iedereen alvast fijn in de stemming komen, want op muziekgebied heeft Oalerwets Feesie veel nieuws te bieden. Zo zijn er voor het eerst dit jaar officieel twee feesttenten!

Timmermanstent
Op vrijdagavond zal er in de Timmermans hoofdtent een, het kan bijna traditie worden genoemd, dance avond worden gehouden. Met DJ The Darkraver als absolute hoofdact. Deze Haagse DJ heeft diverse hits achter zijn naam en is uiteraard bekend als medebedenker en  promotor van de term ‘Hakkûh!’. Dus trek dat allermooiste Cavello of Australian pakje maar weer van de plank, want het wordt één heel groot dansfeest! Maar laten we vooral de super getalenteerde DJ’s uit onze eigen regio niet vergeten. Al enkele jaren mogen we DJ Nino Paolo onze vaste DJ op de vrijdagavond noemen, en daar zijn we enorm trots op. Het is namelijk wel zeker dat er in de toekomst nog veel meer mensen deze jonge DJ uit onze mooie regio gaan leren kennen. Samen met zijn MC, Ben ‘The Butcher’ Tingen laten ze de volledige zaal weer uit zijn plaat gaan. Dat is één ding wat zeker is. Afgelopen jaar heeft het grotere publiek van Oalerwets Feesie voor het eerst kennis kunnen maken met hardstyle DJ Re-verzer. Dat leverde hem veel lovende commentaren op, waarop hij de legendarische woorden sprak: ‘moet je mij eens samen met mijn DJ maar Re-Tuned horen draaien, dan gaat het nog een keer zo hard.’ U begrijpt, deze kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan en daarom draait deze avond DJ Re-verzer en DJ Re-Tuned als duoschap met elkaar.

Maatschap Feijen Piratentent
In de Maatschap Feijen Piratentent komt SmildegerRoet de avond samen met het radio DJ-team van de Firma Oalerwetse Piraatjes er een heuse goud van oud avond van maken. Of het nu Drommelse Jongen van Het IJsselduo, Jump van Van Halen of Levels van Avicii is, alles gaat de revue passeren deze avond. Samen met de heerlijke piratenhits van het DJ team van Firma Oalerwetse Piraatjes wordt dit gegarandeerd een heerlijke avond vol met hits van eigen bodem, maar ook van ver daarbuiten.

Het feestterrein opent haar deuren op vrijdagavond 10 mei om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Wil je er graag bij zijn? Bestel dan nu je tickets via de ticketpagina op deze website.

Onze partners