fbpx
Hapje en een Drankje

Hapje en een Drankje

Oalerwets Feesie is natuurlijk niet mogelijk zonder een hapje en een drankje.

Daarom komt Grolsch dit jaar weer het bier leveren.  Naast bier zal de wijn, Passoa jus en de cola berenburg Sonnema niet ontbreken. Cola, sinsas en andere frisdranken zullen er ook zijn. Dit jaar is er overdag koffie en ranja te krijgen. Mocht je nu mee doen met de cross of moet je terug rijden en wil je toch aan het bier? Dan hebben we voor jou een alcoholvrij biertje.

Van al dat drinken krijg je natuurlijk trek daarvoor hebben we o.a. broodje hamburger, broodje beenham, zakkenfriet en meer van Striethouldt Catering uit Drenthe. Dat Striethouldt lekker eten kan bereiden weten wij maar al te goed maar nu zijn ook nog genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe.

zo schrijft het dagblad van het noorden “Striethouldt Catering uit Westerbork bestaat 25 jaar en verzorgt de catering op veel Drentse evenementen, waaronder Retropop, de TT en het Blues Festival in Grolloo. ,,Wat ons het meest markant maakt? Pfoe, dat moeten mensen maar beslissen”, zegt Striethouldt. ,,Wij doén alles, zeggen nooit nee. We gaan geen uitdaging uit de weg.” 

Wij zijn in ieder geval blij dat ze bij ons staan, hopelijk jullie ook.

Onze partners