fbpx
Schuurfeest!

Schuurfeest!

Vrijdag 2 en zaterdag 3 juli wordt het weer tijd voor een schuurfeest!
 
Hekel aan de rij voor de munten kassa? Wij ook! Daarom geen munten, maar all inclusive drinken, eten en muziek!
Grolsch, fris, rode en witte wijn, Red Bull, cola berenburg, pasoa jus en nog veel meer! Wat smaakt daar het lekkerst bij? Broodje beenham? Bittergarnituurtje? Sateetje? Boerenpatat, of…
 
Zaterdag 1 mei om 19.00 uur start de online kaartverkoop voor het all inclusive Oalerwets Schuurfeest van 2 & 3 juli! Voor de echte vroege vogels zijn de eerste 100 tickets voor slechts € 49,- per avond te verkrijgen!
 
 

Wat verder goed is om te weten

  • Wat is de minimale leeftijd om binnen te komen?.

Het schuurfeest is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. We kunnen helaas geen minderjarigen toelaten voor dit schuurfeest in verband met de uitvoering van de controle op drankuitgave aan personen onder de 18 jaar.

  • Wanneer gaat het schuurfeest door?

Het schuurfeest gaat alleen door als er geen mondkapjesplicht en 1,5-meter regels hoeven te worden gehanteerd. Kortom, als we gewoon weer alles zo kunnen doen als voor de intrede van de pandemie het geval is geweest.

  • Waar is het schuurfeest?

Het schuurfeest zal plaats vinden in Bovensmilde aan de Duikersloot.

  • Kunnen de festival tickets van 2020 worden gebruikt?

De festival tickets van Oalerwets Feesie 2020 zijn niet te gebruiken voor dit schuurfeest. Deze kun je gebruiken voor het eerst volgende Oalerwets Feesie Festival dat in 2022 plaatsvindt.

  • Aan welk regels moet ik me houden?

De huisregels voor dit schuurfeest zijn hier terug te vinden.

 

Onze partners