fbpx
Oalerwets Feesie wederom ouderwets gezellig

Oalerwets Feesie wederom ouderwets gezellig

Oalerwets Feesie 2017 is een feit. Op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei heeft het grootste feest van de regio Smilde plaatsgevonden. Met in totaal meer dan 1500 bezoekers mag weer worden gesproken van een groot succes. Het terrein liet aan niets te wensen over. Een ieder kon gebruik maken van 5-sterren catering, pinnen, een badhuis waar je ook de Koning voor uitnodigt en, misschien wel het meest belangrijke, de drankjes waren heerlijk koel en dorstlessend. En ach, men zou het bijna vergeten, er waren ook nog een aantal klasse artiesten te bewonderen!

Op vrijdagavond waren bijna 800 bezoekers getuige van een gezellige avond met landelijk bekende DJ’s Mental Theo en DJ Paul Elstak samen met lokale talenten DJ Nino Paolo en MC Ben ‘The Butcher’ Tingen. Een ware DJ freestyle avond waar veel mensen de voetjes niet op de vloer konden houden. Een prachtig gezicht om te zien. Op zaterdagavond zijn 725 bezoekers vermaakt met top live muziek van The Heinoos en Plork en de Aannemers. Daarnaast trad nieuw aanstormend Nederlandstalig talent Daniel Kampman op en werd de avond verder ingevuld door de lokaal geboren en getogen DJ Gerrit.

Twee avonden om in te lijsten met iedereen die aanwezig was en Oalerwets Feesie een warm hart toe draagt. Mede door het professioneel ingerichte terrein kregen de bezoekers in een heus festival gevoel voorgeschoteld. Al met al kan er met succes terug worden gekeken op de 6e editie van Oalerwets Feesie. De dank voor het mede mogelijk maken van dit evenement gaat uit naar de, meer dan 60(!), vrienden/vrijwilligers, vele sponsoren, bezoekers en fijne partners om mee samen te werken.

Onze partners