fbpx
Oalerwets gezellig weekend!

Oalerwets gezellig weekend!

Afgelopen weekend (10-12 mei) organiseerden we de 9e officiële editie van Oalerwets Feesie. Het was een editie die zich kenmerkte met veel nieuwigheden: na het succes van vorig jaar organiseerden we dit jaar 2 dagen motorcross, met daarbij NK wedstrijden voor de zijspan en quads. Daarnaast hadden we dit jaar voor het eerst een webshop met oalerwetse merchandise.

Feestavonden

Dit jaar hadden we twee goed gevulde feestavonden!  Met ruim 2000 feestgangers was het volop genieten in de verschillende feesttenten (Timmermans feesttent en de Feijen  Piratentent). Op vrijdag werd de veenbodem aangestampt met muziek van de DJ’s The Darkraver, DJ Nino Paolo, MC Ben ‘The Butcher’ Tingen, DJ Reverzer en DJ Re-Tuned in de Timmermanstent. In de Piratentent was het oalerwets genieten met Smildegerroet.

Op zaterdag was er een boerenrock line-up met de jonge enthousiaste Kobus & de Rokkers en als afsluiter Bökkers. In de tweede tent kon je genieten van een Hollandse avond met Ellen Leussink, José Wolters en Mark Doldersum, afgewisseld met de zwarte pannekoeken (ja, ja, oude spelling) van de zendpiraten. Wat een gekkenhuis was dat in de piratentent! Prachtig!

Al vanaf vrijdagochtend kon je je radio afstemmen op 105.1fm, waarop de Oalerwetse Piraatjes doorlopend piratenhits draaiden vanuit de Piratentent. Samen met de artiesten, werd er een niet meer weg te denken tweede tent toegevoegd aan het Oalerwets Feesie.

 

Motorcross en familiedag

Zaterdag en zondag stonden in het teken van de familiedag met motorcross. Als crosser of bezoeker kon je genieten van verschillende klassen: brommers, feessieklasse, classics, zitmaaiers, zijspan, quads en diverse MX klassen. Als kind kon je spelen in de zandbak, op het springkussen, een suikerspin of ijsje halen en meedoen met de kleurwedstrijd. Clown Bennie deelde oalerwets kindershirts uit. Even genoeg van de cross of kinderactiviteiten? We organiseerden ook live-muziek en trials Alex van den Broek.

We feliciteren hierbij de winnaars van de cross, maar ook de kinderen die de kleurwedstrijd gewonnen hebben! Gefeliciteerd met jullie prijs!

Foto’s

De bijna 1000 foto’s vind je op onze Facebook pagina en op de website. Jezelf of je moatie gevonden? Tag hem/haar op Facebook zodat hij/zij de foto’s ook ziet!

Editie 2020

Ondertussen zijn wij al druk bezig met het organiseren van de volgende editie. Volgend jaar organiseren wij namelijk de 10e editie van Oalerwets Feesie! Een 10e editie vol leuke en nieuwe dingen! Reserveer daarom 1,2 en 3 mei 2020 in de agenda’s!

 

Tot volgend jaar!

Wij kijken terug op een supergezellig weekend! Een weekend die wij zonder alle vrijwilligers, bezoekers en sponsoren niet hadden kunnen organiseren! Bedankt hiervoor!

 

 

 

 

 

Onze partners