fbpx
Opnieuw Oalerwetse Piraatjes, nu in Piratentent!

Opnieuw Oalerwetse Piraatjes, nu in Piratentent!

Vorig jaar ook zo kunnen genieten van de uitzendmarathon van Oalerwetse Piraatjes? Dan kan je je geluk niet op, want ook dit jaar verzorgen zij een uitzendmarathon tijdens het Oalerwetse weekend. Niet vanaf de bekende frequentie, maar vanaf 105.1fm.

Wil je ze live zien draaien? Kom dan naar ons festivalterrein naar de Feijen Piratentent! De tent is eigenlijk altijd open, zolang het terrein maar open is.

Wat is er nog meer te doen?

Niet alleen de Piraatjes draaien in de Piratentent:

  • Op vrijdag 10 mei kun je de veenbodem aanstampen met het optreden van SmildegerRoet, na een jaar van afwezigheid weer bij ons op het podium! Een feestje bouwen is wel aan hun toevertrouwd! Samen met de heerlijke piratenhits van de Oalerwetse Piraatjes staat dit garant voor een gezellige avond vol met hits van eigen bodem, maar ook van ver daarbuiten.
  • Op zaterdag 11 mei staat de Piratentent in het teken van de Hollandse Avond, met optredens van Mark Doldersum, José Wolters en Ellen Leusink. Samen met de Oalerwetse Piraatjes gaan zij er een groot feest van maken!

 

Dus wil je niets missen van Oalerwets Feesie? Stem dan vanaf vrijdagochtend 10 mei 09:00 uur tot en met zondag 12 mei 18:00 uur  jouw radio af op 105.1fm!

Onze partners