fbpx
Piratenstation FIRMA Oalerwetse Piraatjes

Piratenstation FIRMA Oalerwetse Piraatjes

Voor de derde keer wordt er weer een mast de lucht in geslingerd bij Oalerwets Feesie en zijn komen de FIRMA Oalerwetse Piraatjes weer onder de lakens vandaan om de Hollandse hits van weleer ten gehore te brengen. De formatie zal er voor zorgen dat er vanaf donderdag 30 april tot en met zondag 3 mei live vanuit de Mts. Feijen piratentent mee kan worden geluisterd met de mooiste platen in de ether. Vanaf xxx.xx FM zijn de piraten in de omgeving van de feestlocatie in Bovensmilde te horen en kunnen er verzoekjes worden aangevraagd van onder alle soorten artiesten. Of je nu op de trekker, vrachtauto, magazijn of winkel aan het werk bent, dit weekend ben je verzekerd van een mooi stukje muziek en praatvermaak van de buiksprekers en radiomakers van Firma Oalerwetse Piraatjes. Uiteraard is er in de Mts. Feijen piratentent ook van alles te beleven op de dagen zelf en in de avonden.

Vrijdagavond 1 mei
Op de vrijdagavond is het tijd om alle soorten muziek live ten gehore te laten brengen door Partyband SmildegerRoet. In samenwerking met de zwarte pannenkoekenleggers van de FIRMA Oalerwetse Piraatjes wordt er een volledige avond met gezellige meedeiners en hossers vanaf het podium naar het publiek gesmeten. Dit belooft een gezellige en bomvolle avond te worden in de piratentent, dus zorg dat je erbij bent!

Zaterdag 2 mei
Op zaterdag 2 mei verzorgt de FIRMA een fijne mix van platen en komen er overdag ook artiesten voorbij zoals Martin Zemering en Chris de Roo. Zaterdag overdag is er gratis entree en kan iedereen gratis meegenieten van de optredens in de piratentent, maar ook op het buitenpodium en de feesttent die op het terrein staan. Ook is er volop spektakel op de crossbaan te beleven en veel gezelligheid voor de kinderen in de attracties en speelweide voor de kinderen.

In de avond komen er verschillende topartiesten tijdens de Hollandse avond voorbij. Wat te denken van The Dutch Boys. Alom bekend in heel den lande en goed voor menig nummer 1 hit in de tijden van weleer. Het is dan ook een eer om dit trio in de Mts. Feijen piratentent tijdens Oalerwets Feesie op te kunnen laten treden. Het is ook een eer dat dit gezelschap wordt geflankeerd door topartiesten als Mark Doldersum en Erik van Klinken om er een volledige Hollandse avond van te maken. De presentatie zal in handen zijn van Feike van den Berg en tussen de artiesten door verzorgt de formatie van de FIRMA Oalerwetse piraatjes de muziek en wordt er een groots feest van gemaakt. Tickets voor deze avond kun je hier bestellen!

Zondag 3 mei
Op zondag 3 mei kun je volop genieten van muziek ik de Mts. Feijen piratentent. De hele dag staat nog in het teken van platen de ether in smijten door de FIRMA Oalerwetse Piraatjes, ook is er een vinyl competitie! Wil je mee doen met je team? Stuur dan een mail naar info@oalerwetsfeesie.nl (vol=vol). Daarnaast zijn er in de namiddag en in de avond verschillende optredens van José Wolters, Wouter de Polkaman en Martin Dams. Samen met de radiomakers wordt er nog één keer een groots feest gegeven en wordt er de zondag in stijl rond de klok van 22:00 uur afgesloten. Op zondag is er geen entree. Je kan dus zo het terrein oplopen en meegenieten van de gezellige sfeer op het feestterrein van Oalerwets Feesie.

Uiteraard kun je het ook ultiem beleven door zelf op camping ‘Het Eleveldje’ te verblijven of een sportief tintje eraan geven door deel te nemen aan de Oalerwetse Motorcross. Tickets voor de avondfeesten kun je via de ticketpagina krijgen, of campingkaarten via de camping pagina of inschrijven voor de cross via de crosspagina.

We zien jullie graag op het feestterrein van Oalerwets Feesie in Bovensmilde op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei 2020.

Onze partners