fbpx
Piraten zender

Piraten zender

FIRMA Oalerwetse Piraatjes

Het is duidelijk dat we allemaal weer ontzettend zin hebben in een feestje. Dat feestje is niet compleet zonder de FIRMA Oalerwetse Piraatjes. Ook tijdens de schuurfeest editie van Oalerwets Feesie op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober mogen ze dan niet ontbreken. Met een ode aan het Nederlandstalige lied dat niet elke dag op de radio te horen is. De zender is live te volgen op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober. Stem de radio af op 105.1 FM en geniet van de zwarte pannekoekenparade van de FIRMA Oalerwetse Piraatjes.

Tijdens de feestavonden zullen er ook verschillende keren een aantal muzikale parels van eigen bodem ten gehore worden gebracht en zal de FIRMA een mooi staaltje muziek laten horen waar je de oren van gaan klapperen en de benen van gaan swingen.

Het feest vindt ook dit jaar niet plaats op het gebruikelijke festivalterrein, maar wordt, net als vorig jaar, in de schuur gehouden. Terug naar de oalerwetse roots! De plek waar een gigantisch mooi feestje kan worden gehouden en gebouwd met elkaar. Er is voor ieder wat wils.

Oalerwets schuurfeest goes Oktoberfest stijl!

Op vrijdagavond 30 september is er tijd voor een Oktoberfest met bier, fris en wijn inbegrepen bij het ticket! Uiteraard zijn er ook heerlijke snacks en mixdrankjes te verkrijgen. Deze kunnen op deze avond met munten worden aangeschaft. Een mixdrankje kost 1 muntje op deze avond. Met artiesten als Poar Neem’n, De Alpenzusjes, De Havenzangers 2.0, DJ Feike van den Berg en FIRMA Oalerwetse Piraatjes wordt er en groot feest gemaakt. Laat de glazen tegen elkaar klinken en de voetjes lekker swingen. Trek de lederhosen en drindl aan en kom gezellig meefeesten!

Op zaterdag 1 oktober is het tijd voor een uitgebreid feestje! Het feestterrein bij de schuur gaat om 16:00 uur open en je kan je dan al heerlijk tegoed komen doen aan heerlijk eten van Drentse bodem, een koud glas bier en samen feest vieren met de FIRMA Oalerwetse Piraatjes! Vanaf 19:00 uur is er live muziek met Kobus en de Rokkers en later op de avond is er optreden van Mooi Wark. Deze avond wordt gepresenteerd door DJ Feike van den Berg en hij zal ook een paar mooie platen door de speakers van de schuur laten klinken.

Kaarten zijn online te verkrijgen en via het vaste voorverkoopadres tankstation Gulf Westerbaan te Smilde.

Onze partners