fbpx
Vrijdagavond Oktoberfest

Vrijdagavond Oktoberfest

OO… wat is dat? Oalerwets Oktoberfest

Jawohl liebe Freunde! Het is zover, de allereerste Oalerwetse Oktoberfest is daar op vrijdag 30 september! En hoe zo eentje! De hele avond onbeperkt bier, wijn en fris! Daarnaast zijn er verschillende optredens van bekende artiesten afgewisseld met plaatjes gedraaid door de FIRMA Oalerwetse Piraatjes. Daar moet je dus bij zijn!

Line-up

Op vrijdagavond 30 september is er een heel vette line-up om er een spetterend Oalerwetse Oktoberfest van te maken. Wat dacht je van De Alpenzusjes met bekende hits als ‘hutje op de hei’ of hun nieuwste singles ‘Superman’ met Jan Biggel en ‘Kannie Dansen’ met PartyFriex. Ook de Havenzangers 2.0 zullen de bekende deinen laten horen zoals ‘Daar bij de waterkant’, ‘’s nachts na tweeën’ en ‘Trouw niet voor je veertig bent’. Die laatste is trouwens echt een goede tip!

Als je denkt dat de avond dan wel gevuld is heb je het mis, want ook Poar Neem’n komt langs voor een spetterende show! Dat belooft al veel goeds! En als kers op de toch al rijk gevulde slagroomtaart worden er ook nog mooie zwarte pannekoeken aan mekaar gelijmd door de ethermannen van FIRMA Oalerwetse Piraatjes! Dat zijn wel zoveel verschillende artiesten dat dit allemaal in goede banen wordt geleid door presentator en DJ Feike van den Berg.

Moek bie weez’n

Nou dat dachten wij dus ook! Alle ingrediënten zijn er om er een knallend Oalerwets Oktoberfest van te maken! Omdat we natuurlijk net een paar jaar de ellendige Corona achter ons hebben liggen is er een speciale actie. Online waren de eerste Vroege vogel kaarten te koop voor het special tarief van € 40,- per ticket. Helaas zijn de vroege vogel kaarten uitverkocht maar er zijn nog wel reguliere kaarten deze kosten € 50,- en aan de deur zijn de tickets € 10,- duurder. Hiervoor kun je dus de hele avond onbezorgd bier, wijn of fris halen en ook nog genieten van spetterende Oktoberfest optredens!

Vanaf 10 juli om 16:00 uur zijn de tickets online te verkrijgen, Klik hier om je tickets te bestellen en erbij te zijn! De reguliere kaarten zijn niet alleen online te verkrijgen maar ook bij het vaste voorverkoopadres Tankstation Gulf Westerbaan Smilde.

De minimale toegangsleeftijd is 18 jaar. Lees alle huisregels hier: Huisregels Oalerwets Feesie.

Naast dit alles is er op zaterdag 1 oktober een mooi gevuld programma. Klik hier voor alle informatie.

Onze partners