fbpx
Zaterdag Schuurfeest

Zaterdag Schuurfeest

Oalerwets Schuurfeest

Op zaterdag 1 oktober is het zover, een grandioos Oalerwets Schuurfeest! De middag, begint al vroeg en vanaf 16:00 uur is het feestterrein geopend voor bezoekers! Uiteraard is aan alles gedacht en worden er fijne platen de ether en de feestzaal in geslingerd door de FIRMA Oalerwetse Piraatjes en zal er ook overheerlijke catering aanwezig zijn om met een goed gevulde maag de avond in te gaan. De goedgevulde maag zal nodig zijn, want er staan super optredens gepland!

Op deze avond gaan we even weer terug naar de roots! Een echt Oalerwets Schuurfeest met Boerenrock muziek van niemand minder dan Mooi Wark en Kobus en de Rokkers en een ode aan het Nederlandstalige lied door de FIRMA Oalerwetse Piraatjes. Ook zal er de nodige feestmuziek ten gehore worden gebracht door de presentator van de avond en tevens DJ Feike van den Berg.

Goed verhaal, hoe kan ik erbij zijn?

Omdat we allemaal wel in meer of mindere mate een vervelende tijd hebben gehad willen we dat even vergeten voor een avond. Gewoon ouderwets gezellig mensen onder elkaar zoals we dat van eerdere tijden gewend zijn. Daarom is er voor de zaterdagavond een Corona special aanbieding. Online waren de eerste Vroege vogel kaarten te koop voor het special tarief van € 10,- per ticket. Helaas zijn de vroege vogel kaarten uitverkocht maar er zijn nog wel reguliere kaarten deze kosten € 20,- en aan de deur zijn de kaarten € 5,- duurder dan de reguliere voorverkoopprijs.

In de schuur is ruimte voor maar 1250 bezoekers, dus zorg er op tijd voor dat je erbij bent! Vanaf 10 juli om 16:00 uur zijn de tickets online te verkrijgen, klik hier om je tickets te bestellen en erbij te zijn! De reguliere kaarten zijn niet alleen online te verkrijgen maar ook bij het vaste voorverkoopadres Tankstation Gulf Westerbaan Smilde.

De minimale toegangsleeftijd is 18 jaar. Lees alle huisregels hier: Huisregels Oalerwets Feesie.

Naast dit alles is er op vrijdag 30 september een mooi gevuld programma. klik hier voor alle informatie.

Onze partners