fbpx

Vrijdagavond – Cross stage

Partyband Sunshine 19:00 uur – 21:00 uur, 22:00 uur – 23:00 uur en 00:00 uur – 01:00 uur

Op vrijdag 12 mei staat Partyband Sunshine bij Oalerwets Feesie in de tent te hossen. Samen met Q-music het Foute Uur en De Buren van de Brandweer staan deze vier rasechte muzikanten met jarenlange ervaring in de muziekwereld op de bühne.

Bij elk optreden doen ze er alles aan om het publiek uit hun dak te laten gaan. Deze muzikanten beleven aan elk optreden veel plezier en gaan de interactie aan met het publiek, want dat is natuurlijk waar het allemaal om draait. En natuurlijk mag je lekker meezingen, dansen en gek doen. Want proud to be fout is helemaal niet erg!

Q-Music het Foute Uur 23:00 uur – 00:00 uur

Zing je zo hard mee met de muziek uit het Foute Uur dat je collega’s er gek van worden? Lachen ze je uit wanneer je weer eens veel te hard meezingt in de file met je raam open? Dan ben je bij deze van harte welkom tijdens het Foute Uur Live van Qmusic! Elke dag tussen negen en tien uur hoor je de Foutste nummers bij Qmusic op de radio en datzelfde Foute Uur is nu ook bij Oalerwets Feesie Festival op vrijdagavond 12 mei!

Dus zet je beste of slechtse zangstem op en trek ook maar wat fouts aan… want je zal pas voor lul lopen als je met een Louis Vuitton tasje om de nek aankomt… Hoewel, dat is dan weer zo fout dat het goed is. Nou ja, je begrijpt het wel. Lekker losgaan en feesten met Q-music het Foute Uur, Partyband Sunshine en De Buren van de Brandweer!

Buren van de Brandweer 21:00 uur – 22:00 uur

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer op vrijdagavond 12 mei bij het Oalerwets Feesie Festival. Ze pompen een vuurzee van klappers door de mengtafel. Wat dacht je van hits als ‘Pilsies voor de vat, ‘LekkerPik’ of ‘Wij zijn hier’. Dit kan niet meer mis gaan!

Onze partners