fbpx

Vrijdagavond – Main stage

Housuh in de pauzuh 21:00 uur – 22:00 uur

DJ Elaine en MC Divine breken samen op vakkundige wijze de tent af op vrijdagdagavond 12 mei tijdens Oalerwets Feesie.

Het radioprogramma ‘Housuh in de Pauzuh’ hoor je maandag tot en met donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur op SLAM! Dikke hits van nu, clubknallers uit de 00’s, hiphopbangers uit de 90’s en foute guilty pleasures. Housuh in de Pauzuh schiet alle kanten op!

Tijdens Oalerwets Feesie Festival zullen ze zich van hun beste kant laten zien en draaien ze alle platen stuk!

The Darkraver 23:00 uur – 00:00 uur

The Darkraver zal op vrijdagavond 12 mei met zijn snoeiharde sound het podium van Oalerwets Feesie Festival doen kraken.

The Darkraver is één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt.

Met liters drank (doe maar een bacootje), totale chaos, de meest waanzinnige outfits en een overdosis Haagse humor als hoofdingrediënten gaat deze man de tent eigenhandig transformeren naar een Oalerwets féééésssiieee!

DJ THINGS 19:00 uur – 21:00 uur en 00:00 uur – 01:00 uur

Hoe mooi is dat, born and raised op de Smildes en een groot export product dat bij ons op de bühne draait. Dat is niemand minder dan DJ Things!

Het is een groot geluk dat DJ Things weer van de partij kan zijn! Er zijn al diverse platencontracten aangeboden, maar dat ging allemaal niet door omdat de eis van het vrij zijn tijdens Oalerwets Feesie niet werd geaccepteerd. Het is dan ook met grote trots dat we deze lokale DJ met nationale bekendheid weer op het podium mogen verwelkomen!

TwinTowers 22:00 uur – 23:00 uur en 00:00 uur – 01:00 uur

Meer dan twee meter lang, dan mag je met recht een echte TwinTower genoemd worden! De formatie staat bekend om in de stijl te draaien die je normaal alleen kan draaien op Q-Base, Defqon.1 of Thunderdome. Keiharde hardstyle en hardcore uit de speakers is hetgeen wat je kan, mag en moet verwachten.

Onze partners