fbpx

Vrijdagavond – Piraten stage

Firma Oalerwetse Piraatjes

Al sinds vele jaren is het een onuitwisbaar prachtteam dat elk jaar weer bij elkaar komt om de FIRMA Oalerwetse Piraatjes te vormen. De mannen zetten zonder blikken of blozen een mastje van 120 meter op en worden zo bijna het hoogste gebouw van Noord Nederland. De platenspeler en de platenkoffer worden uitgestalt om zo de mooiste zwarte pannenkoeken de ether in te slingeren vanaf het festivalterrein.

Wat wil je nou nog meer…?!

Uiteraard zijn de mannen het hele weekend live in de ether te horen op de 105.1FM. Daarnaast wordt er het hele weekend feest gemaakt in de piratentent. Dat doet de FIRMA niet alleen. Er komen top piratenartiesten zoals The Dutch Boys, Wouter de Polkaman, José en Mark Doldersum. En dan hebben we het alleen nog maar over de vrijdagavond! Hier moet je bij zijn!

The Dutchboys 00:00 uur – 00:30 uur

‘Boer Harms’, ‘America en Olde Pekela’, ‘Geert mien Belgisch Peerd’, ‘Ik hoal heur met mien brommer op’ of ‘Stappen in Olde Pekela’. De lijst met hits die The Dutch Boys hebben gemaakt is oneindig! Kom op vrijdag 12 mei naar de piratentent en je kan ze allemaal meezingen onder het genot van een pilsje. Zorg ervoor dat je erbij bent, zodat je het piratenfeest van het jaar niet misloopt!

Mark Doldersum 22:15 uur – 22:45 uur

Volkszanger Mark Doldersum zal op vrijdagavond 12 mei op de bühne staan in de piratentent. Met eigen nummers zoals ‘mijn beste vrienden’, ‘die Griekse ogen’ of ‘er is geen haast meer’ wordt het zeker weten een groot feest. Maar Mark kan ook heel goed het repertoire van andere artiesten zoals Hazes en Frans Duijts ten gehore brengen.

Wouter de Polkaman 21:00 uur – 21:15 uur en 21:45 – 22:00 uur

Onvervalste Polka voor de echte piratenliefhebber zal op vrijdagavond 12 mei in de piratentent te horen zijn. Met polka’s als ‘Just Because’, ‘Slovenian Clap Dance’, ‘Weltenbumler Polka’ en ‘Silk Umbrella Polka’ zet Wouter de Polkaman iedere tent op z’n kop! Naast het nederlandse levenslied mag een onvervalste polka niet ontbreken bij Oalerwets Feesie Festival.

José Wolters 23:10 uur – 23:40 uur

Hits als ‘ik heb je niet de hemel beloofd’ en ‘samen met elkaar’ zijn enkele eigen nummers uit de eigen platenkast van José. José is eerlijk, lief en heeft een gouden strot die menig mannenhart en ook vrouwenhart nog eens een keer doet overslaan. Op vrijdagavond 12 mei staat José in de piratentent om het dak eraf te zingen. Zorg ervoor dat je er bij bent en José zal je veel beloven, maar alleen niet de hemel.

Onze partners