fbpx
Vrijdagavond vol dansjes en piratenhits!

Vrijdagavond vol dansjes en piratenhits!

Vrijdag 1 mei staat er in de feesttent en Mts. Feijen Piratentent van Oalerwets Feesie weer een grandioos feestteam opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weer met voldoende beweging naar huis kan gaan die avond! Graag zetten we alles even duidelijk op een rijtje!

DJ Things – Vrijdag 1 mei 20:00 uur – 21.15 uur en 00.00 uur tot 01.00 uur
De DJ die veelvuldig de early hardcore draait en dat op verschillende plaatsen doet en heeft gedaan. Niet alleen bekend bij ons op de koude grond, maar ook in Engeland weten ze hem te vinden en wordt hij gedraaid op de grootste online internet radiostations. En nu is hij bij Oalerwets Feesie op het podium om ervoor te zorgen dat iedereen weer te keer kan gaan in de dance arena. We zijn dan ook super trots dat DJ Things op het podium wil staan bij Oalerwets Feesie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij de avond tot een stampend einde weten te brengen!

DJ Twin-Towers – Vrijdag 1 mei 21.15 uur – 23:00 uur
Hij stond samen met zijn broer al op Qbase, Defqon.1 en HardBass en nu ook bij Oalerwets Feesie. DJ Twin-Towers. Met zijn imposante 2.09 meter lang kun je hem makkelijk zien staan vanaf de achterkant van de zaal. Zorg ervoor dat je een goede conditie hebt, want hij laat je niet alleen warmdraaien, maar kan je ook afdraaien nog voordat je The Outsiders op het podium hebt zien staan. Super trots dat deze top artiest ook in de line-up staat. ‘we rammen die bass dwars door de panty‘ aldus een enthousiaste DJ Twin-Towers. Dit mag je niet missen! En dan is de avond nog lang niet voorbij!

Outsiders – Vrijdag 1 mei 23:00 uur – 00.00 uur

Wie kent deze topact niet? Regelmatig zie je de Outsiders samen met andere artiesten als JeBroer, The Darkraver, Billy The Kit of laatst nog met Django Wagner. Met een knaller van een remake van het nummer ‘Kali’ zorgde Outsiders ervoor dat ze direct bekend waren in stampend Nederland. En op vrijdag 1 mei is het beurt om hier een flinke portie stamppot te maken. Ook kun je Outsiders kennen van tracks als ‘Het Zwarte Schaap’, ‘Cocaina’ of ‘Hatsikidee’.  Met festivals als Q-Dance, Misteryland, Tomorrowland, Indian summer festival en Defqon.1 al helemaal los te hebben laten gaan, kan het niet anders dan dat er bij Oalerwets Feesie hetzelfde staat te gebeuren! Wil je deze artiesten komen bewonderen in de feesttent van Oalerwets Feesie? Bestel dan je tickets online via deze link!

SmildegerRoet – Vrijdag 1 mei 21:00 uur – 01:00 uur
Het is al enige jaren een vaste prik bij Oalerwets Feesie. De lokale partyband SmildegerRoet staat maar wat graag op het podium. Zo gaan ze vrijdagavond de Mts. Feijen Piratentent volledig op de kop zetten. Met de mogelijkheid om veel verschillende muzieksoorten te spelen die iedereen aanspreekt komen alle Hollandse hits voorbij zoals ‘Die Kleine Merel’ of ‘Hij was maar een clown’, maar ook muziek als van artiesten als Avicii, Queen, Marco Borsato, Danny Vera of AC/DC wordt de hand niet voor omgedraaid. Gegarandeerd een groot feest met ondersteuning van de FIRMA Oalerwetse Piraatjes. Met de fijne deinplaten die er zijn kun je niet anders dan de heupen weer goed los krijgen. Het belooft een avond met een gouden randje te worden.  Wil je deze artiest komen bewonderen? Bestel dan je tickets online via deze link!

Onze partners