fbpx

Zaterdag – Cross stage

Skeftum 13:30 uur – 15:00 uur

De rock ’n roll sensatie uit Dordrecht! Ze spelen een breedt repertoire van beroemde rock ’n roll-artiesten, zoals Elvis Presley, Chuck Berry, The Rolling Stones en The Golden Earing. De band speelt de nummers op hun eigen manier, maar blijft trouw aan de oorspronkelijke stijl van de muziek. Laat de mannen van Skeftum maar schuiven, want die maken er een groot feest van bij Oalerwets Feesie op zaterdag 13 mei!

Bad Fuse 16:00 uur – 17:30 uur

Bad Fuse is een classic rock coverband formatie die van alle markten thuis is. Stevige rock van bijvoorbeeld Queen, Van Halen, Queens of the Stone Age, The Fratellis of The White Stripes, daar draaien de mannen hun hand niet voor om. Op zaterdag 13 mei staan ze bij Oalerwets Feesie Festival op het crosspodium in de tributetent.

VannStein 18:45 uur – 20:15 uur

VANNSTEIN is dé ultime Rammstein tributeband. VANNSTEIN brengt een ode aan de ‘Tanzmetall’ van Rammstein. De show is omkleed met vuur en special effects wat zorgt voor een waar spektakel. Met de bekende hits als ‘Sonne’, ‘Dicke Titten’ en ‘Amerika’ zullen ze de drentse heide komen opschudden. Dus stem de luchtgitaren, kam je haren, trek je mooiste zwarte shirt aan en kom naar de tributetent op zaterdag 13 mei.

ACinDC 21:15 uur – 22:45 uur

Alle grote hits van ‘highway to hell’ tot ‘little rosy’ komen voorbij bij ACinDC. De ultieme ervaring en coverband van AC/DC. AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Naast festivals als Zwarte Cross, Bospop en Graspop kunnen de mannen natuurlijk niet ontbreken op Oalerwets Feesie Festival op zaterdag 13 mei. Daar moet je simpelweg bij zijn! En anders geven we je een enkeltje highway to hell!

Status Quo by Piledriver 23:45 uur – 01:00 uur

Piledriver, Europa’s beste Status Quo-tributeband. De mannen trappen hun tourbus aan om vanuit Duitsland af te reizen naar het zonnige drentse festivalterrein van Oalerwets Feesie. Ze nemen voldoende gitaren en drank mee en brengen een prachtige ode aan Status Quo! Als er één volkje in europa ‘grundlich’ is, dan zijn het onze oosterburen. Het zegt dan ook heel wat dat de officiële duitse Status Quo fanclub Piledriver heeft bestempeld als de enige echte tributeband. Kortom, gooi je haar los en maak ons gek!

Onze partners