fbpx

Zondag – Cross stage

Mooi Wark 14:30 uur – 15:45 uur

Boerenrock van de bovenste plank! Mooi Wark staat daar 100% voor. Na een spetterend optreden tijdens het Oalerwets schuurfeest van 2022 is het nu tijd om keihard te rocken op het Festival van Oalerwets Feesie op zondag 14 mei. Alle bekende hits zoals ‘warkende helden’, ‘ik mot zoepen’ en ‘in de blote kont’ zullen zeker de revue passeren. Één groot feest en voor jong en oud! Daar wil je bij zijn!

De Rooie Jager 12:00 uur – 13:30 uur

IT’S MY PARTY AND I DRAAI WHAT I WANT TO!’

Een tekst die ons doet blozen van trots. Wie zegt dat ‘Brandend Zand’ van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis. DJ de Rooie Jager zorgt er met zijn kunsten voor dat iedereen denkt aan een smerig lekkere mix van topmuziek. En als je dat nu nog niet gelooft, moet je gewoon eens plaatsnemen in het publiek die altijd in grote getale voor deze held komt opdagen.

Een perfecte opmaat naar een fantastische festivaldag! Dat is waar de Rooie Jager voor gaat zorgen! Op zondag 14 mei zal hij het spits afbijten op het crosspodium van Oalerwets Feesie!

Kobus en de Rokkers 16:45 uur – 18:15 uur

De rasechte rockers van het eerste uur uut de buurt, Kobus en de Rokkers. Met hun eigen dialect rocknummers touren ze de provincies van Nederland door van festival tot in de kleinste keet! Uiteraard kunnen deze rasechte rockers niet ontbreken tijdens Oalerwets Feesie!

Fragment 19:00 uur – 21:00 uur

Spectaculair en verrassend, dat gaat het worden op zondag 14 mei met Fragment op Oalerwets Feesie. Sinds jaar en dag is Fragment een hit op vele festivals en in vele feesttenten zoals de Zwarte Cross. Maar ook op de landelijke radio gaan ze niet geruisloos voorbij en zijn ze jarenlang de huisband geweest bij 3FM.

De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Zo ook bij Oalerwets Feesie! Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereid je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen!

Onze partners