fbpx

Zondag – Piraten stage

De Paloma’s 16:00 uur 17:30 uur

Op zaterdag 13 mei komen in de piratentent De Paloma’s. Dat zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje Oalerwetse piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven!

In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan. De Paloma’s is een tintelende topband inclusief accordeon en Hammondorgel. En uiteraard brengen ze al die hits ook nog eens in kamerbreed en glashelder sprankelend HiFi Stereo. Poeh! Wat een sound!

Helène Fischer tribute 19:30 uur – 20:00 uur

Geniet ademloos van een optreden van Helene Fischer met de Helene Fischer tribute door Natasja. In een energieke show brengt deze tribute de grootste hits van Duitsland’s Schlagerkönigin Helene Fischer ten gehore: Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich dien Leben, Immer Wieder en vele andere meezingers.

Met jarenlange podiumervaring knalt ze van het podium af. Met haar prachtige outfit en gouden stem betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek. Haar optredens zijn niet onopgemerkt gebleven: niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlager-liefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening.

Als Helene Fischer zoekt ze altijd contact met het publiek: ze zijn immers het fundament van haar optredens. Ze heeft veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning als ook het samenstellen van het repertoire, nummers die akelig dichtbij het origineel komen. En mocht je bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer-covers worden gebracht? Maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers: Tausendmal Belogen, Kufsteinlied en Ein Festival der Liebe.

FIRMA Oalerwetse Piraatjes

De mannen van de FIRMA Oalerwetse Piraatjes zullen ook deze dag zorgen voor een hoop muziek en gezelligheid. Live en in de ether op 105.1FM

Onze partners