fbpx
Dagprogramma vol spektakel bij Oalerwets Feesie!

Dagprogramma vol spektakel bij Oalerwets Feesie!

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei is er voor het tweede jaar een volledig dagprogramma bij Oalerwets Feesie. Uiteraard staat alles in het teken van de motorcross en de NK wedstrijden voor zijspancross en quads, maar daaromheen worden nog diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Door overdag geen entree te vragen is het voor iedereen mogelijk om een kijkje te komen nemen en een drankje te komen nuttigen.

Een springkussen, clown, livemuziek en radio marathon zorgen er onder andere voor dat er nog meer spektakel aan de Oalerwetse motorcross worden toegevoegd. Net als vorig jaar zijn er weer verschillende springkussens waar de kinderen zich kunnen vermaken. Daarnaast is er een suikerspinmachine, waar voor de kinderen een gratis suikerspin op te halen is! Clown Bennie is van de partij om een vrolijke noot aan de dagprogramma’s te geven.

Op zaterdag 11 mei is er tijdens pauzes van de motorcross een race voor zitmaaiers op de crossbaan. Hiervoor kan iedereen zich inschrijven, mits in bezit van een juist zitmaaier bewijs! Schrijf je in via Inschrijven zaterdag 11 mei. Op zondag 12 mei is er een kinderdisco samen met DJ Tijmen. Daarnaast wordt er gedurende de dag een aantal keer een wervelende show weggegeven door 11-voudig trials kampioen Alex van den Broek. Op zondag zal de uitreiking van de gave kleurplatenwedstrijd plaatsvinden, hierover later meer.

Het belooft weer een heel mooi weekend te worden bij Oalerwets Feesie. Waarbij er voor jong en oud veel te zien, doen en beleven is! Kom daarom allemaal naar de Oalerwetse Motorcross op 11 en 12 mei aanstaande (lees hier meer)! De entree is gratis, er is veel te doen voor jong en oud en de drankjes staan koud voor de verkoeling. Kortom, alle ingrediënten voor een heel gezellige dag uit met het hele gezin! We kunnen ons goed voorstellen dat je naast de motorcross inzicht wilt hebben in wat er allemaal gebeurt tijdens het dagprogramma van Oalerwets Feesie, daarom onderstaand een overzicht van alle extra activiteiten die er op zaterdag 11 en zondag 12 mei plaatsvinden.

Zaterdag 11 mei

Radiomarathon 105.1FM Gehele dag
Zitmaaier races 12:00 uur tot 13:00 uur (indicatie)
Clown Bennie 13:00 uur tot 17:00 uur
Live muziek band ‘Sixpack’ 14:30 uur tot 16:30 uur

 

Zondag 12 mei

Radiomarathon 105.1FM Gehele dag
Disco met DJ Tijmen 14:00 uur tot 15:00 uur
Live muziek band ‘The Pheromones’ 16:00 uur tot 17:30 uur
Clown Bennie 13:00 uur tot 17:00 uur
Trials show Alex van den Broek 13:00 uur tot 17:00 uur

 

Onze partners