fbpx

Sponsoren

Oalerwets Feesie wordt gerund door vrijwilligers. De organisatie en iedereen die helpt bij het organiseren van het feest doet dit vrijwillig. Omdat we heel goed weten dat er wat voor nodig is om de buurt levendig te houden en om het festival goed te laten verlopen hebben we naast deze vrijwilligers ook sponsoren bij het feest. De kosten die worden gemaakt bij zo een festival zijn enorm. Sommige dingen zijn goed te zien voor de schermen, maar er zijn ook veel dingen die achter de schermen plaatvinden en veel tijd, energie en kosten met zich meebrengen. Oalerwets Feesie is trots op de bedrijven die sponsor zijn. Inmiddels heeft Oalerwets Feesie zo een omvang dat bezoekers uit de gehele regio komen en het ook een mooie kans biedt voor de ondernemers om zich te tonen aan 8.000 tot 10.000 bezoekers die bij Oalerwets Feesie komen. Dat lukt alleen met veel inzet van vrijwilligers, sponsoren, leveranciers en uiteraard de bezoekers. Ook u kunt gebruikmaken van de vele mogelijkheden die Oalerwets Feesie biedt om uw bedrijfsnaam te koppelen aan het evenement en zo veel exposure te krijgen tijdens het festival.

Wilt u meer weten over de sponsoring en de mogelijkheden? Dan komen we graag met u in contact om de mogelijkheden door te nemen en een sponsorpakket op maat bij u aan te bieden. U kunt contact met ons opnemen via info@oalerwetsfeesie.nl en dan nemen we zo snel als mogelijk is contact met u op om eens rustig de mogelijkheden te bespreken.

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Donateurs

Combivé Ter Steeg en Klopstra Van Bergen Agrarische Dienstverlening Michel de Jong bestrating Technisch Agrarische Dienstverlening Timmermans HWJ Kiers Agrarische Dienstverlening R. Klaassens Dienstverlening Hooghalen Sander Waninge Dienstverlening Pannenleggersbedrijfs van Dalen Akkerbouw & Loonbedrijf Feiken Autoservice Smilde Peter Hoogeveen Mts. Wildeboer Mts. Smit Landbouwbedrijf M. Klok Auto-service Jans Hoogeveen

Onze partners