fbpx
Firma Oalerwetse Piraatjes

Firma Oalerwetse Piraatjes

Een flessie pils hier, een antennetje daar… en poef FIRMA Oalerwetse Piraatjes is daar. Tijdens het weekend van 20 t/m 22 april mogen wij live vanaf de feestlocatie van Oalerwets Feesie de fijne hits de ether in slingeren! Dat gaan we dan ook met veel plezier doen en zo iedereen in de regio kan ons ontvangen op 98.0 FM via de radio. Er wordt live vanuit een tweede feesttent uitgezonden waar ook in de avonden een bezoekje aan kan worden gebracht om niet alleen te kunnen genieten van de dance muziek op vrijdagavond of de live muziek op zaterdagavond, maar ook van de fijne hits die het Nederlandse lied rijk is. Van Jannes tot Harten10 van Duitse Schlagers tot feest remixen, alles komt voorbij tijdens deze dagen. De uitzending start op vrijdagmorgen 08:00 uur en er wordt non-stop doorgedraaid tot zondagavond 19:00 uur. Aan deze radiozender is ook een goed doel gekoppeld. Er wordt geld opgehaald voor stichting Diabetes Classic welke geld inzamelt voor het onderzoek naar Diabetes Type 1.

 

Uiteraard is een piratenmarathon niet compleet zonder dat er muziek ten gehore wordt gebracht. Op zaterdag komen niemand minder dan De Spelbrekers fijne hits ten gehore brengen en op zondag wordt dit gedaan door Erik van Klinken. Dus niet alleen te beluisteren vanuit de luie stoel, maar ook artiesten die er toe doen op beide middagen. Was de auto- of motorcross of een dagje uit met de kinderen al geen motivatie genoeg, dan moet dit je toch over de streep trekken om zeker eens even een kijkje te komen nemen aan de Duikersloot in Bovensmilde.

Tickets kopen
Zet ‘m vanaf vrijdagmorgen 10:00 uur op 98.0 FM en luister het hele weekend mee met Oalerwets Feesie en mis zo niks van de feestavonden, auto- en motorcross en alle andere activiteiten die tijdens Oalerwets Feesie plaatsvinden.

Onze partners