fbpx
Oalerwets Feesie 2020 afgelast

Oalerwets Feesie 2020 afgelast

Vanwege het overheidsbesluit om alle evenementen tot 1 juni 2020 af te lassen in verband met het indammen van het Covid-19 (Corona) virus gaat Oalerwets Feesie 2020, welke op 1, 2 & 3 mei van dit jaar gepland stond, niet door.

Wij begrijpen deze overheidsbeslissing volledig en hopen dat zo min mogelijk mensen worden getroffen door deze pandemie. Door het feest op 1, 2 & 3 mei niet door te laten hoopt Oalerwets Feesie bij te dragen aan het weer gezond maken van de samenleving.

Doordat de festiviteiten op 1, 2 & 3 mei niet doorgaan wordt het evenement verplaatst naar een andere datum. Oalerwets Feesie 2021 wordt op van vrijdag 30 april tot en met zondag 2 mei gehouden. Reeds gekochte tickets voor de feestavonden, motorcross en camping zijn dan ook geldig. Voor nu wordt, uiteraard, de voorverkoop gesloten en worden alle reeds geplaatste spandoeken en promotionele uitingen die her en der zijn geplaatst verwijderd.

Wij hopen dat iedereen op zijn eigen manier bij kan dragen aan het verslaan van dit verschrikkelijke virus wat ons allemaal treft. Daarom zeggen wij ook, Stay Home & Stay Safe! Blijf gezond en kijk en denk om je naasten.

Heel veel sterkte namens het team Oalerwets Feesie.

 

Onze partners