fbpx
Oalerwets feesten met nieuwerwetse dingen

Oalerwets feesten met nieuwerwetse dingen

Tijdens Oalerwets Feesie, wat alweer bijna voor de deur staat, is er naast veel DJ’s en live muziek ook een hoop anders waarvoor je naar de feesttent toe kan komen.

Drankjes. Zoals gebruikelijk zijn er diverse drankjes te verkrijgen om geen dorst te hoeven hebben deze avond! Zo stroomt er Grolsch uit de tap, zijn er diverse soorten frisdrank met of zonder prik te verkrijgen en uiteraard is het feest niet compleet zonder wijn en de bekende mixdrankjes.

Pinnen. Iets wat onderhand niet meer is weg te denken uit de nieuwe tijd is pinnen. Het mag dan wel een ouderwets feestje zijn, maar ook bij Oalerwets Feesie kun je gewoon met de pinpas je consumptiebonnen of entreekaartje (heb je die nog niet niet? Klik hier! ) kopen. Lekker makkelijk en zo kun je de kruiwagen met geld gewoon in de garage laten staan!

Eten. Er zijn dit jaar diverse soorten eten te krijgen tijdens Oalerwets Feesie. Van (Drentse) patat tot broodjes hamburger of andere soorten snacks. Ze zijn allemaal te verkrijgen zodat de innerlijke mens ook goed wordt verzorgd.

Kaartverkoop. De voorverkoop van de kaarten stopt op donderdag 11 mei om 20:00 uur bij de vaste voorverkoopadressen (Tankstation Gulf, Smilde; Café The Bridge, Bovensmilde) en om 23:59 uur stopt ook de online voorverkoop. Daarna zijn de kaarten nog online te koop tegen de prijs die ook aan de deur moet worden betaald voor de kaarten (€ 20 ex. fee). Daarnaast zijn er op vrijdag en zaterdag nog kaarten aan de deur te koop, mits het al zo ouderwets vol is dat de kaarten uitverkocht zijn.

Het beloofd weer een super gezellig weekend te worden op 12 en 13 mei! Komt allen gezellig feest vieren tijdens en echt Oalerwets Feesie!

Onze partners