fbpx
Veurverkoopie; klasseavond!

Veurverkoopie; klasseavond!

De gezellig ingerichte opslagruimte aan de Industrieweg in Smilde was op zaterdag 17 februari 2018 weer het toneel voor de officiële aftrap van de voorverkoop, ook wel bekend als veurverkoopie, voor Oalerwets Feesie op 20, 21 & 22 april 2018. Het was voor de tweede keer in het bestaan dat de het veurverkoopie werd gehouden, en wederom niet zonder succes. Uiteraard was er voldoende te beleven door middel van muzikale ondersteuning, voorlichting over het evenement en diverse acties waardoor de avond nog geslaagder is geworden.

Jonge, energieke rock ’n roll
Tijdens het veurverkoopie waren er een tweetal artiesten die de avond kwamen opluisteren met muzikale ondersteuning. De jonge band uit Beilen, Kobus & de rokkers kwamen met frisse tonen en een weergaloze show de avond en de hele schuur op de kop zetten en wisten het aanstekelijke gedrag goed over te brengen op het publiek. Zo kreeg een ieder alvast een voorproefje voor wat ze te wachten staat tijdens Oalerwets Feesie later in april van dit jaar, want dan komen ze nog een keer de kunsten ten tonele brengen. Dat belooft veel goeds! Tijdens het veurverkoopie was ook DJ Nick ten Wolde van PartyNL aanwezig om de avond aan elkaar te draaien en praten. Kobus gaf een weergaloze show, maar dat het publiek al bij het eerste bedrijf helemaal los gingen had er zeker ook mee te maken dat DJ Nick de mensen al goed had opgewarmd! Een mooie avond vol gezellig muziek dus!

Kaartverkoop van start
Het Veurverkoopie staat in het teken van de start van de kaartverkoop voor Oalerwets Feesie. Zo kreeg men een muts bij aanschaf van een weekendkaart en maakte je kans op het winnen van € 50,- aan munten voor het feest op 20, 21 & 22 april. Nu het Oalerwets Veurverkoopie is geweest kunnen de kaarten via internet worden aangeschaft via de website van Oalerwets Feesie. Nieuw dit jaar is het vooraf munten kunnen kopen voor Oalerwets Feesie. Heb je geen zin om ellen lang in de wachtrij te moeten staan? Je pinpas mee moeten nemen of koffertje met geld mee te nemen om de dag door te komen? Je kan nu ook van te voren je munten (per 10 stuks) kopen en deze bij een speciale kassa op waardoor je niet meer in wachtrij hoeft te staan. We zijn nog druk bezig met het invullen van de voorverkoopadressen, maar verwachten deze ook aan het eind van deze week rond te hebben. Zodra dit zo is laten we dit uiteraard weten!

Inschrijven auto- en motorcross
De autocross welke Oalerwets Feesie in samenwerking met AutoSport Noord (ASN) organiseert heeft sinds afgelopen week de inschrijving online. Ook tijdens het veurverkoopie kon men zich aanmelden voor dit evenement en daar is zeker gehoor aan gegeven. Wil je ook graag deelnemen aan de autocross of wil je hier meer informatie over dan kun je dat vinden door hier te klikken. Afgelopen zaterdag was ook de eerste mogelijkheid om je in te schrijven voor de Oalerwetse motorcross op zondag 22 april. De motorcross wordt in samenwerking met de Motorsport Organisatie Nederland (MON) georganiseerd. De eerste klassen lijken zich al goed te vullen en ook online kun je je inschrijven voor de motorcross. Wil je je graag inschrijven voor de motorcross of hier meer informatie over hebben? Klik dan hier om naar de motorcross pagina te gaan.

We kunnen dus rustig stellen dat zaterdag 17 februari 2018 weer in de geschiedenis kan gaan als een geslaagd voorproefje voor Oalerwets Feesie op 20, 21 & 22 april 2018. Zorg dat je niets van dit spektakel mist en koop je tickets voor het misschien te laat is.

Onze partners