fbpx
Oalerwets Veurverkoopie… zaterdag is het zover!

Oalerwets Veurverkoopie… zaterdag is het zover!

Het is al bijna zaterdag 17 februari, rood geblokt in de agenda, want….. Oalerwets Veurverkoopie! Een feest voor iedereen gratis toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder! De zaal aan de Industrieweg 7 in Smilde (oude skihal en droogbloemenhal) gaat open om 20:00 uur. Waarom zou je komen? Nou er zijn genoeg redenen op te noemen, dus ga er maar eens lekker voor zitten! Want er is veel te winnen of krijgen tijdens het Veurverkoopie. Wat dacht je van € 50,- munten voor het feest in april of een gratis Oalerwets Feesie muts.

Tickets Oalerwets Feesie 2018
Tijdens het Veurverkoopie kun je als eerste, en misschien wel als laatste als het uitverkocht raakt deze avond,  tickets kopen voor Oalerwets Feesie 2018. De ticketprijzen zijn simpel. Vrijdagavond kost een kaartje € 10,- en zaterdagavond kost je een kaartje ook € 10,-. Kaarten voor zaterdag overdag zijn alleen aan de baan te verkrijgen of zitten bij het weekend ticket in. Een ticket voor het hele weekend (vrijdagavond, zaterdag overdag en zaterdagavond) kost je €25,-. Daarnaast krijg je op deze avond bij aankoop van een weekendticket een gratis Oalerwets Feesie muts ter waarde van € 10,- cadeau (max. 1 per persoon). Dus wil je met je hele vriendengroep zo’n kekke muts? Kom dan allemaal je kaartje apart kopen tijdens het Oalerwets Veurverkoopie op zaterdag 17 februari. LET OP! Voor de mutsen geldt op=op, de eerste 50 kopers krijgen een gratis muts. Voor de zondag zijn geen kaarten te koop, want voor deze familiedag is de toegang gratis!

Inschrijven autocross en motorcross
Tijdens het Oalerwets Veurverkoopie kun je je inschrijven voor de auto- en motorcross. We organiseren op zaterdag 21 april een autocross in samenwerking met AutoSport Noord (ASN). Op zondag 22 april vindt de Oalerwetse motorcross plaatst, georganiseerd in samenwerking met Motorsport Organisatie Nederland (MON). Let wel op dat je auto of motor voldoet aan de specificaties die gelden voor de races! De ASN doet dit volgens het KNAF reglement, klik hier voor informatie.  De MON werkt met het eigen reglement welke in te zien is door hier te klikken. Wil je weten welke klassen er allemaal zijn voor de auto- en motorcross? Klik dan op autocross  en/of motorcross  om te kijken of je klasse erbij zit! Je bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je materiaal deugdelijk in orde is! Plezier heeft de bovenhand, maar veiligheid gaat hier voor alles!

Live muziek
Het Oalerwetse Veurverkoopie wordt muziekaal ondersteund door Kobus en de Rokkers. Zo krijg je direct een voorproefje wat je te wachten staat op zaterdagavond tijdens Oalerwets Feesie. Boerenrockmuziek afgewisseld met de hits van nu. Ook komt PartyNL met DJ Nick ten Wolde de nieuwste hits en foute tracks van vroeger aan elkaar draaien om er een groot feest van te maken voor iedereen.

Sapjes
Oalerwets Veurverkoopie zou geen feestje zijn zonder de sapjes die deze avond te verkrijgen zijn. Heb je nog munten over van Oalerwets Feesie 2017? Dan is dit het moment om ze op te maken! Er worden dezelfde munten als vorig jaar gebruikt. Let wel goed op, want deze munten zijn niet meer te gebruiken voor het grote feest wat later op 20, 21 en 22 april wordt gehouden. Dus kom je oude munten van Oalerwets Feesie 2017 opmaken en zorg ervoor dat je munten schoon op zijn om 01:00 uur, want dat is het laatste moment dat dit betaalmiddel nog waarde heeft.

Hapjes
Ook dit jaar kan er lekker, goed en ”erg gezond” gegeten worden op Oalerwets Feesie, dit jaar word het weer verzorgd door  Striethouldt catering. Tijdens Oalerwets veurverkoopie kunnen we hier ook zeker van genieten.

Winactie
Naast het krijgen van een muts bij het aankopen van een weekendticket maak je bij aankoop hiervan kans op het winnen van € 50,- aan munten voor het grote feest van Oalerwets Feesie op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april. Een mooi cadeau om je het feestweekend in te luidden!

Taxi
Geen zin om zaterdag te fietsen naar Oalerwets Veurverkoopie? Dan hebben we goed nieuws Taxi Radix biedt u voordelig vervoer van en naar Oalerwets veurverkoopie aan. Namelijk al voor € 20,- van/naar Assen, € 10,- van/naar Bovensmilde, € 5,- van/naar Smilde of € 5,- van/naar Hoogersmilde. Deze tarieven zijn voor een enkele rit en alleen geldig als je voor 17 februari 17:00 een taxi boekt via 0592-854071.

Conclusie?
Genoeg redenen om zaterdag 17 februari af te reizen naar Industrieweg 7 in Smilde (oude skihal en droogbloemenhal) en er een gezellige avond uit van maken! De zaal gaat open om 20:00 uur en om 01:00 uur kan iedereen moe en voldaan weer naar huis toe gaan. Het belooft zaterdag erg gezellig te worden! Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in, tot zaterdag!

Onze partners