fbpx
Ready, set…. GO!

Ready, set…. GO!

Aankomend weekend is het zover! Oalerwets Feesie 2018 is dan aan de beurt! Een jaar met veel nieuwigheden en zoals de weervoorspellingen nu zijn kan het niet anders dan dat het naast een groot spektakel overdag ook nog heerlijk zonovergoten weer is. De ideale combinatie voor een fantastisch feest.

De voorbereidingen zijn in volle gang en zo ligt de crossbaan voor zowel de autocross als de motorcross er weer pico bello bij! Ook staat de feesttent al op zijn plek! Dus we kunnen bijna los, en dat is maar goed ook, want voor je het weet is het vrijdag 20 april en gaat FIRMA Oalerwetse Piraatjes het startschot geven om 08:00 uur met de radiomarathon die live te volgen is op 98.0FM.

Muziekprogramma

Het hele weekend zit bomvol muziek met DJ’s als Paul Elstak, Nino Paolo en vele anderen, maar ook live artiesten zoals De Boetners, SmildegerRoet, Erik van Klinken, Kobus & de rokkers, etcetera, etcetera. Zowel in de avonden als overdag komen de diverse artiesten langs.

Autocross

Zaterdag 21 april is de ASN autocross en dat belooft een groot spektakel te worden! Met nu al meer dan 130 aanmeldingen wordt het een drukke dag met veel ronkende motoren. Naast de cross zijn er leuke activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, clown en kleurplatenwedstrijd!

Motorcross

Op zondag staat alles in het teken van de Oalerwetse motorcross. Deze dag is voor iedereen toegankelijk want er is gratis entree! Daarnaast zijn er ook al meer dan 75 aanmeldingen en ligt de baan met diverse springbulten, kombochten en enduro gedeelte er spik en span bij. Ook deze dag zijn er diverse activiteiten voor groot en klein om zich te vermaken!

Dus ready, set en GO naar Oalerwets Feesie aan de Duikersloot in Bovensmilde voor een gigantisch feest voor jong en oud!

Tickets kopen

Onze partners