fbpx
Start voorverkoop op 3 maart om 19:00 uur

Start voorverkoop op 3 maart om 19:00 uur

Maak je klaar voor de start van de online voorverkoop van het Oalerwets Feesie Festival 2023 waar je al zo lang naar uitkijkt! Op vrijdag 3 maart om 19:00 uur is het je kans om als eerste tickets te bemachtigen voor het grootste festival van het jaar. Zorg dat je erbij bent en mis niets van de actie!

Welke artiest komt wanneer? Dat kun je terugvinden op onze muziek pagina waarbij dit per dag overzichtelijk terug te vinden is. Ook kun je via de website tickets bestellen voor de motorcross van zaterdag 13 mei en cross country op zondag 14 mei. De cross country wordt georganiseerd in samenwerking met DXCS Competition. Alle gedetailleerde informatie over de cross kun je teruglezen op de cross pagina!

Mis deze kans niet en zorg dat je erbij bent! Koop je tickets tijdens de online voorverkoop en maak je klaar voor het feest van het jaar. De tickets voor zaterdag en zondag zijn gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. De kaarten voor de vrijdag en de zaterdag zijn in de voorverkoop € 5,- goedkoper dan dat deze aan de deur worden verkocht. Voor de zondag zijn tickets aan de deur € 2,50 duurder dan in de voorverkoop.

Vanaf zaterdag 4 maart start de fysieke kaartverkoop van het Oalerwets Feesie Festival bij Tankstation Gulf Westerbaan in Smilde. Zorg dat je het festival van het jaar niet mist en bestel of haal je tickets op tijd, want voor je het weet is het festival volledig uitverkocht en zijn de inschrijvingen voor de cross vol!

Wees erbij op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei voor het mooiste festival van het jaar!

Onze partners