fbpx
Voorverkoop Oalerwets Feesie van start

Voorverkoop Oalerwets Feesie van start

Na de eerste verkoop van de tickets tijdens het Oalerwetse Veurverkoopie in Café The Bridge in Bovensmilde is nu ook de online verkoop van de tickets voor Oalerwets Feesie van start. Wees er vlot bij, want na gisteravond is één ding zeker, met zoveel animo kun je ook mis grijpen bij de tickets! Ook overdag is er van alles te doen bij Oalerwets Feesie! Van live muziek tot cross tot familivermaak. Het is allemaal aanwezig op het feestterrein van Oalerwets Feesie. Er is een volledig dagprogramma op touw gezet zodat je niet meer naar huis toe wil!

Hoe zit het nou helemaal met die tickets?
Je kan voor zowel de vrijdagavond als de zaterdagavond een kaartje online of bij de vaste voorverkoopadressen kopen. Een kaartje kost je € 15,- per stuk en daarmee ben je verzekerd van toegang tot de avondfeesten. Online kan je de tickets hier bestellen. Een kaartje aan de deur kopen op de avond zelf is €7,50 duurder dan tijdens de voorverkoop. Wie komen er ook maar weer allemaal? Dat kun je allemaal bij de line-up van Oalerwets Feesie terugvinden

Campingtickets
Het is ook mogelijk om een camping ticket te bestellen. Hoe het precies zit kun je allemaal lezen op de camping pagina.  Een weekendticket houdt in dat toegang hebt tot de camping en de avondfeesten. Overdag is er gratis entree en daar hoef je geen kaarten voor te bestellen. Het campingticket is alleen online te bestellen en bij de prijs zit de geliefde toeristenbelasting bij in. Je kan je campingtickets hier bestellen. Slaap je met meerdere mensen in een sleurhut of tentje? Geen enkel probleem! We zien je graag op het feestterrein! Let wel goed op de huisregels van de camping. Bijvoorbeeld dat je minimaal 18 jaar moet zijn en dat je niet dat mooie droge hout of de die oude trekkerbanden in de fik mag steken op de camping. Ook wij ontkomen niet aan meedoen aan de stikstofreductie!

Cross
Ben je nou die sportieveling die graag mee doet aan de cross? Dan kun je de opgave en betaling doen via de cross pagina. Lees ook hier even goed de regels door. Een ticket geeft je toegang tot het terrein voor jou en je monteur. Andere gasten mogen niet mee het terrein op en mogen zich vermaken, wat eenvoudig zal gaan, op het ingerichte feestterrein van Oalerwets Feesie. Je opgeven voor de cross op zaterdag 2 of zondag 3 mei doe je hier.

Wij hebben er enorm veel zin in en zien je graag op 1, 2 of 3 mei op het feestterrein van Oalerwets Feesie!

Onze partners