fbpx
Vrijdag 12 mei… even de beentjes van de vloer

Vrijdag 12 mei… even de beentjes van de vloer

Over bijna drie weken is het mooiste feest van Smilde en omstreken alweer achter ons… Dat betekend automatisch dat er nog minder dan drie weken te gaan zijn voordat de 6e editie van Oalerwets Feesie in alle hevigheid losbarst. Op vrijdagavond 12 mei is er weer een mooie line-up met dansmuziek uit de elektronische hoek die vele al kennen uit de tijd van de jaren ’90 maar ook van de afgelopen jaren. Niemand minder dan DJ Paul Elstak, één van de grondleggers van de hardcore scene in de jaren ’90, komt tijdens Oalerwets Feesie op vrijdag 12 mei de tent eens even flink op zijn kop zetten. Ondanks dat de roots van DJ Paul Elstak teruggaan naar de jaren ’90 zijn er ook genoeg platen uitgebracht in het nieuwe millennium. Dit allemaal niet zonder enig succes. Denk alleen maar aan de samenwerking tussen New Kids en DJ Paul Elstak.

Op vrijdag 12 mei wordt de avond nog completer gemaakt met Mental Theo. De bekende Happy Hardcore hits uit de jaren ’90 hebben ervoor gezorgd dat de Mental Theo, samen met Charley Lownoise, landelijke bekendheid hebben gekregen en nog altijd hebben. Van de jaren ’90 tot nu is Mental Theo nog altijd meer dan actief in de DJ scene. Vorig jaar wist hij de tent flink te laten stuiteren en we hebben begrepen dat er dit jaar niets minder dan dat op zijn programma staat voor vrijdag 12 mei. De avond wordt compleet gemaakt door de lokale helden en talenten van DJ Nino Paolo en MC Ben ‘The Butcher’ Tingen. Vorig jaar hebben ze al een prachtig staaltje neergezet en de sfeer er meer dan goed in gekregen; en dat huzarenstukje willen ze graag gaan herhalen en nog verder uitbouwen tijdens Oalerwets Feesie 2017!

Wil je hier ook graag bij zijn dan kun je kaarten online bestellen door hier te klikken. Kaarten zijn ook te verkrijgen bij de vaste voorverkoopadressen; namelijk

  • Tankstation Gulf, Smilde
  • Café The Bridge, Bovensmilde

De artiesten, organisatie, vrijwilligers en alle sponsoren hebben er allemaal al enorm veel zin in en zien jou ook graag op vrijdag 12 mei tijdens Oalerwets Feesie 2017 in Bovensmilde!

Onze partners