fbpx
We mogen weer los!

We mogen weer los!

En we gaan ook weer los! En hoe! Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli mogen we als eerste grote evenement in Drenthe weer los tijdens het Oalerwets Schuurfeest! Van niks mag naar alles moet, met nog een paar kleine spelregels waaraan je moet voldoen. We leggen je hier alles uit over wat de spelregels zijn om binnen te komen.

 

Hieronder staat alles stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Ben je meer visueel ingesteld dan kun je ook het filmpje van de overheid bekijken welke onderaan dit nieuwsbericht staat.

 

Je kan onbezorgd komen feesten als je aan de volgende dingen voldoet:

 

Stap 1: Koop je ticket voor het evenement

Koop een kaartje voor het evenement (klik op deze link om een kaartje voor het Oalerwets Schuurfeest te kopen). Tickets zijn alleen online te verkrijgen en niet meer aan de kassa!

 

Stap 2: Zorg voor een geldig corona toegangsbewijs

Het zorgen voor een corona toegangsbewijs kan op de volgende manieren:

Met een negatieve Coronatest die je hebt verkregen via testenvoortoegang.org. Deze test is niet ouder dan 40 uur voordat het evenement plaatsvindt. LET OP! Een eigen test of landelijke GGD test is dus niet geldig!

Je moet deze test laten zien middels de CoronaCheck app (te downloaden via de Playstore van Android of Appstore van Apple) of je maakt een papieren bewijs hiervan aan via CoronaCheck.nl (klik hier om op de site te komen).

Je kan twee weken van te voren een gratis test inplannen op www.testenvoortoegang.org. Vul de datum van het evenement in waar je heen wilt gaan en vul tevens hier je postcode in en je kan een testlocatie bij jou in de buurt uitzoeken.

Of

Je bent in het bezit van een volledig vaccinatiebewijs.

Je moet met je vaccinatiebewijs een QR- code aan maken in de CoronaCheck app (te downloaden via de Playstore van Android of Appstore van Apple) of je maakt een papieren bewijs hiervan aan via CoronaCheck.nl (klik hier om op de site te komen).

Let op: Lukt het niet om een QR-code aan te maken met je vaccinatiebewijs, laat je dan testen via testenvoortoegang.org.

 

Geen geldige corona toegangsbewijs betekend geen toegang tot het Oalerwets schuurfeest. 

Stap 3: Je bent er bijna helemaal klaar voor

Kom naar het evenement en neem mee:

  • Een entreeticket voor het evenement
  • Een geldig corona toegangsbewijs
  • Een geldig identiteitsbewijs mee
  • Verschrikkelijk veel zin om lekker te eten, drinken en swingen!

 

Stap 4: Nog even wat huisregels in je opnemen

Als je daarnaast ook voldoet aan de voorwaarden die voor het evenement gelden (minimaal 18 jaar en alle andere regels zijn te vinden in onze huisregels) staat je niets meer in weg om een fantastisch evenement mee te gaan maken!

 

Stap 5: Ik moet feesten!

Je mag helemaal los gaan tijdens het Oalerwets Schuurfeest!

 

We gaan er met elkaar een fantastisch feest van maken en we zien je graag op vrijdag 2 en/of zaterdag 3 juli tijdens het Oalerwets Schuurfeest aan de Duikersloot 2, 9421 VA in Bovensmilde!

 

filmpje van de overheid

Onze partners