fbpx
Zaterdag 13 mei… Live muziek voor iedereen!

Zaterdag 13 mei… Live muziek voor iedereen!

Op zaterdag 13 mei is Oalerwets Feesie zaterdag. De tent zal dan weer in ere zijn hersteld naar de, zoals het nu schijnt uit te zien, heftige feestavond die op 12 mei al heeft plaatsgevonden. Op zaterdag 13 mei wordt er vastgehouden aan waar het allemaal mee is begonnen met Oalerwets Feesie. Goede live muziek waar iedereen veel plezier aan beleefd en waar het woord nabuurschap een ieder dicht aan het hart gaat. Zonder te overdrijven is het idee er dat het voor de 6e keer wederom gelukt is om dit voor elkaar te krijgen!

Op zaterdag 13 mei wordt er afgetrapt door The Heinoos. Maar wat is nou The Heinoos? The Heinoos staat voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock ’n Roll band wil voelen…… Rock en pophits uit jaren ’60, ’70, ’80, ’90 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje! De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd zoals shows tijdens de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten! Er is dan ook een garantie gegeven dat The Heinoos de tent eens even flink op stelten gaan zetten met muziek waar iedereen van houdt en iedereen fijn op mee kan zingen, dansen en luisteren!

De avond wordt afgesloten met Plork en de aannemers. Plork (Prachtig Lichaam, Ontiegelijke RotKop) en de aannemers garanderen dat  het muzikaal gezien alle kanten op gaat zodat zelfs je Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje. Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!” Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek. Zelfs liedjes waar je het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod! Dus Boeren, Burgers en Buitenlui komt allen uit de luie fauteuil en ga deze heren aanschouwen tijdens Oalerwets Feesie op zaterdag 13 mei 2017 in de prachtige feesttent in Bovensmilde!

Wil je hier ook graag bij zijn dan kun je kaarten online bestellen door hier te klikken. Kaarten zijn ook te verkrijgen bij de vaste voorverkoopadressen; namelijk

  • Tankstation Gulf, Smilde
  • Café The Bridge, Bovensmilde

De artiesten, organisatie, vrijwilligers en alle sponsoren hebben er allemaal al enorm veel zin in en zien jou ook graag op zaterdag 13 mei tijdens Oalerwets Feesie 2017 in Bovensmilde!

Onze partners