fbpx
Bijna zover, zin in een feestje

Bijna zover, zin in een feestje

Aankomend weekend is het tijd voor een Oalerwets Schuurfeest. Op vrijdag 30 september is het Oalerwets Oktoberfest en op zaterdag 1 oktober is het Oalerwets Schuurfeest. Het beloven twee gezellige avonden te worden met topartiesten in een gezellige ouderwetse schuursfeer. Wees er wel snel bij want de tickets voor de zaterdagavond gaan heel hard! Er zijn nu nog maar 175 kaarten in totaal beschikbaar voor het Oalerwets Schuurfeest van zaterdag 1 oktober. Voorkom teleurstelling aan de deur en koop uw kaarten in de voorverkoop bij Tankstation Gulf Westerbaan te Smilde of online hier. Het hele weekend zijn we ook live te volgen vanaf de band op 105.1 FM in stereo en RDS dankzij de mannen van de FIRMA Oalerwetse Piraatjes! Dus zet uw transistorradiofrequentie goed en geniet het hele weekend mee!

Vrijdagavond 30 september wordt er afgetrapt met een Oalerwets Oktoberfest! Trek je mooiste drindl en lederhosen uit de kast en kom gezellig meefeesten in Duitse sferen! Er zijn deze avond optredens van De Alpenzusjes, De Havenzangers 2.0, Poar Neem’n, FIRMA Oalerwetse Piraatjes en DJ Feike van den Berg. Daarnaast is er ook een verkiezing tot Koning en Koningin van de Alpen! De deskundige jury onder leiding van DJ Feike van den Berg zal een gelukkig koppel samenstellen en kronen tot de officiële Oalerwets Oktoberfest Koning en Koningin van de Alpen! Hieraan is uiteraard ook prijs verbonden; twee kaarten voor het schuurfeest op 1 oktober en 20 consumptiemunten. Bij deze avond is het drinken van wijn, fris en bier inbegrepen bij de kaartprijs en zijn mixdrankjes, shotjes en het eten te verkrijgen middels consumptiemunten.

Op zaterdag 1 oktober is het Oalerwets schuurfeest. Het wordt een volle bak! Er zijn momenteel nog 175 kaarten beschikbaar! Dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want op=op! Er worden indien het uitverkocht is geen kaarten meer aan de deur verkocht! Op 1 oktober beginnen we al in de middag om 16:00 uur met de opening van het feestterrein met de FIRMA Oalerwetse Piraatjes en start vroeg in de avond het optreden van Kobus en de Rokkers! Daarna volgt een knallend optreden van Mooi Wark en zal ook DJ Feike van den Berg nog wat mooie plaatjes ten gehore brengen! 

 Kaarten zijn in de voorverkoop bij Tankstation Gulf Westerbaan te Smilde te verkrijgen of online met onderstaande knop

Onze partners